Isabela
Negreanu

Coordonator Centru

isabela

Licențiată în filologie și în comunicare și relații publice, Isabela are o experiență de peste 5 ani în domeniul consultanței în relații publice și în publicitate, având atribuții precum: organizarea și coordonarea echipelor de scriere și de implementare a numeroase proiecte ce au vizat campanii sociale, educaționale, de informare și de conștientizare, coordonarea activităților de dezvoltare internă și promovare externă, identificarea a noi oportunități de business etc.

 

Mihaela Posea 

Medic Nutritionist

Medic Nutritionist - Mihaela Posea

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, având specializarea Diabet zahart, nutriţie şi boli metabolice, obţinută în cadrul Institutului Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, specialistul nostru în nutriție are o vastă pregătire și experiență, fiind autoarea multor articole despre diabet zaharat și alimentație sănătoasă.

De asemenea, este și co-autoarea cărții “Nutriție și sănătate dentară” și a participat ca investigator secundar în două studii despre dislipidemii la adulți și diabet zaharat tip 2. Mai mult, doamna Mihaela Posea a participat în calitate de specialist în nutriție într-un proiect despre mișcare și alimentație sănătoasă la copii, cu implicarea a peste 30 de instituții de învățământ din București.

 

Ramona Matei

Psiholog

ramona matei

Licențiată în psihologie – sociologie și membră a Colegiul Psihologilor din România din anul 2009, doamna Ramona Matei și-a consolidat experiență profesională cu practică intensivă în domeniul consilierii psihologice, psihoterapiei şi învăţământului. Activitatea profesională desfăşurată până în prezent, precum şi abilităţile personale în lucrul cu copiii, o motivează continuu pentru găsirea unor soluţii viabile în domeniul intervenţiilor centrate pe copil şi familie. Experiența psihoterapeutică a fost acumulată în cadrul cursurilor de formare profesională continua în Psihoterapie Experienţială a Unificării (P.E.U.) focusată pe adult – copil – cuplu – familie şi în psihologia clinică.

Doamna Ramona Matei are competenţe în dezvoltarea personală unificatoare individuală şi de grup, consiliere psihologică şi psihoterapie experienţială a unificării, analiză transgeneraţională unificatoare, art-terapie, și consilierea persoanelor cu afecțiuni neurologice și de limbaj.

Mai mult, psihologul centrului Smart Life Style a coordonat în perioada 2005 – 2006, concursul național de proiecte antidrog „Împreună”.

 

Georgeta Camelia Cozaru 

Medic Genetician

georgiana cazaru

Absolventă a Facultăţii de Medicină Generală, Universitatea „Ovidius” Constanţa, traseul profesional al doamnei Lect.univ.dr. Georgeta Camelia Cozaru a urmat domeniile medicină şi învăţământ. Experiența medicală a fost dobândită în cadrul stagiilor de pregătire în specialitatea de Genetică medicală, atât în țară cât și în străinătate. În prezent este Medic primar în Genetică medicală, Doctor în Științe Medicale, Cercetător științific gr.III la Spitalul Clinic Județean de Urgență, Constanța.

Preocuparea intensă pentru desăvârşirea profesională este remarcată în cei 12 de ani de activitate profesională, prin desfăşurarea unei bogate activităţi de cercetare ştiinţifică, materializată în realizarea ca autor sau coautor, a numeroase lucrări ştiinţifice de referinţă pentru activitatea medicală şi didactică, din domeniul geneticii medicale, psihoneurofiziologiei, consumului de droguri, psihiatriei sau psihologiei medicale.

 

Alina Pădureanu 

Kinetoterapeut

Alina Padureanu kineto

Absolventă a Facultății de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare Medicală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, doamna Alina Pădureanu are o experiență notabilă în ceea ce privește lucrul cu copii cu probleme neuromotorii, derulând încă din timpul facultăţii stagii practice la Centrul de Recuperare pentru copii Dr. Nicolae Robanescu.

După terminarea facultăţii a fost implicată ca voluntar în cadrul Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie unde a acumulat o vastă experienţă în tehnicile masajului și ale recuperării medicale.

 

Daniela Mihai 

Specialist Arte Plastice

Daniela Mihai -Specialist arte plastice.

Absolventă a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității Naționale de Arte din București, Daniela Mihai are o experiență pedagogică de peste 5 ani, fiind profesor atât în cadrul învățământului școlar, cât și în cadrul învățământului preșcolar.

Cu peste 8 expoziții personale și numeroase expoziții de grup, Daniela a participat la stagii în străinătate și a obținut numeroase premii. Implicarea în diverse proiecte a ținut-o în permanență aproape de copii și a ajutat-o să dezvolte metode de lucru și abordări inovative de natură să contribuie în mod direct la descoperirea personalității celor mici.

 

 

Monica Frangu 

Coordonator evenimente si vanzari

monica fragu

Licențiată în drept, doamna Monica Frangu deține o experiență de 15 ani în domeniul vânzărilor. Fiind înzestrată cu abilități deosebite de comunicare, doamna Monica Frangu a reusit pe parcursul acestor ani să fie apreciată de mulți clienți, în special pentru modul în care se implică în rezolvarea, în cel mai bun mod, a dorințelor acestora.

Pentru că este și mama, a înțeles cel mai bine care sunt nevoile unui părinte, dar și ale unui copil și astfel s-a alăturat echipei Smart Life Style, implicându-se în coordonarea activităților educative și organizarea de evenimente dedicate copiilor (tabere educative, petreceri tematice etc.)

Maria Ghioldiș

Psiholog

mariaghioldish2

Licențiată în psihologie, cu un masterat în Psihoterapii cognitiv-comportamentale şi o formare în Consilierea şi evaluarea experenţială a copilului, adultului, cuplului şi familiei, Maria Ghioldiş îşi îmbogăţeşte  activ experienţa profesională în domeniul consilierii psihologice şi al psihoterapiei. Cu o experienţă de peste 10 ani ca psiholog, Maria lucrează atât cu copii, cât şi cu familiile acestora,  se implică în consilierea şi motivarea pentru creşterea performanţei copiilor participanţi la concursurile de nataţie şi promovează un stil de viaţă sănatos.

Mai mult, Maria participă la programul de prevenire şi combatere a delincvenţei şi consumului de droguri în şcolile şi liceele de pe raza sectorului 1 şi contribuie la mediatizarea drepturilor copilului şi a măsurilor de protecţie a copilului aflat în dificultate atât prin participarea activă la ore cât si prin articole – unele publicate pe cunoscutul site “Sunt părinte.ro”.